Drogba će dobiti nevjerojatnu plaću, najveću ikad!


Prvak kineske Super lige spreman je ponuditi više novaca nego što Eto'o zarađuje u Anžiju. 

Popularno natjecanje među bogatim vlasnicima nogometnih klubova ”tko će imati najplaćenijeg igrača”, izgleda, nastavlja se i u 2012. godini. 

Nakon što je Samuel Eto'o potpisom za ruski Anži u kojem zarađuje 350 tisuća funti tjedno porušio sve rekorde, na istoj strani svijeta prijeti mu opasna konkurencija. 

Naime, kineski Guangzhou Evergrande u svoje redove želi dovesti Didiera Drogbu (33) kojemu u lipnju ističe ugovor s Chelseajem, a ne želi ga produljiti na već ponuđenu samo jednu godinu. Prvak kineske Super lige spreman je ponuditi više novaca nego što Kamerunac zarađuje u Rusiji – koliko god treba! 

”Ne odgovara nam jednogodišnje produljenje s Chelseajem jer u ovim godinama Didier više nema što za dokazati kao igrač. Kad uđete u 30-te, morate otići u klub u kojemu možete biti sigurni da ćete moći platiti račune”, rekao je Drogbin menadžer Thierno Seydi i dao naslutiti kako su prvi kontakti s Kinezima već ostvareni. 

”Otići će tamo gdje mu ponude najviše novaca. Možda to bude SAD, Katar, Rusija ili negdje u Aziju” 

Inače, Evergrande ove je sezone dove Argentinca Darija Concu te Brazilca Clea, a za bjelokosnog reprezentativca zainteresirani su Tottenham, Milan, Shanghai Shenhua voljela bi ga ponovno pridružiti Anekli, no… Nemaju šanse.

Komentariši